schrijven coaching en ontspannen

Schrijven heeft mij al zoveel gebracht. Zo ontzettend veel gebracht. Ik heb er verliefdheden mee overwonnen en onbeantwoorde liefdes mee verwerkt. Ik heb er mijn jeugdpuistjes mee verzacht en mijn puberteit mee doorgebracht. Ik ben ermee getrouwd, ik ben ermee gescheiden. Ik heb er mijn grote liefde mee gevonden, ik heb er dierbare vriendschappen mee uitgezwaaid. Ik loop ermee naar buiten en ik ga er lekker weer mee naar binnen. Ik kook ermee, ik slaap ermee. Ik vervloek er het leven mee en ik omarm mezelf ermee.


Schrijven vanuit je hart is alsof je een deksel van een potje tilt en de woorden er als honing uithaalt. Zoete woorden, lieve woorden, inspirerende woorden. Woorden recht uit het hart lijken een wijsheid te bezitten waarvan je het bestaan niet kende. Woorden uit het hart zijn altijd waar en oprecht. Woorden uit het hart bezorgen je kippenvel.


Schrijven

Ik gun het jou en alle mensen op de hele wereld om ook toegang te krijgen tot deze onuitputtelijke bron van woorden. Iedere 4e donderdag van de maand organiseer ik Write from the Heart-schrijfavonden. Iedere maand zal de schrijfavond gevuld worden met verse en verfrissende schrijfopdrachten waarmee je de weg naar je hart iedere keer weer zult weten te vinden.


Voor 2020 staan de volgende Write from the Heart avonden gepland

(19.30 - 21.30 uur):

De Write from the Heart avonden worden gegeven ibij Rebers Boek en Buro aan de Markt 29 in Zevenaar

30 januari

27 februari

26 maart

30 april

28 mei

24 september

29 oktober

26 november

Write from the Heart

moeiteloos gelukkig